Ayahuasca

Lees hier informatie over ayahuascainformatie ayahuasca

Wat is ayahuasca?

Binnen veel sjamanistische tradities zien we het gebruik van entheogene middelen om innerlijke sjamanistische reizen te maken.
Entheogeen betekend letterlijk in contact met god (of de god in jezelf)

In Zuid Amerika wordt het middel ayahuasca gebruikt, een gekookt brouwsel van meestal twee planten, met een sterk reinigende en visioen opwekkende werking. Wij gebruiken de combinatie Peganum Harmala en de Mimosa Hostilis/Jurema . Deze combinatie werkt zeer sterk op het gevoel en op de emotie, wat het uitermate geschikt maakt voor proceswerk.
De Peganum Harmala heeft zijn oorsprong in Syrië (Syrische wijnruit) en de Mimosa Hostilis/Jurema komt oorspronkelijk uit Afrika/Egypte en is later overgebracht naar Brazilië. De Mimosa Hostilis/Jurema is één van de (en wellicht dé) oudste entheogeen die er bestaat. .
In Zuid-Amerika wordt Ayahuasca beschouwd als dé krachtplant/plantleraar bij uitstek.
Het gebruik van ayahuasca kent geen bijwerkingen en is niet verslavend, en heeft geen ontwenningsverschijnselen.

Een ayahuasca ceremonie is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in:
* Persoonlijke en spirituele ontwikkeling
* In contact komen met je (hogere) ZELF
* Innerlijke groei
* Bewustzijnsverruiming
* Inzicht over levensvragen en levensbestemming
* Inzicht over het hoe en waarom bij ziekte
* Emotionele blokkades
* Negatieve overtuigingen
* Verbroken verbinding met de ziel

Ayahuasca is een grote reiniger, op alle niveaus, zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel

Fysiek:
Ayahuasca kan een  fysieke-reiniger zijn als een lichaam sterk vervuilt is, bv. door gebruik van medicatie die lang in je systeem blijft bijvoorbeeld narcose of antibiotica

Mentaal:
Het reinigen van je denken en inzichten geven over hoe je over jezelf of bepaalde zaken denkt. Je kan levenslessen krijgen en visioenen over toekomst en verleden van jezelf als mens, maar ook over de aarde of zelfs kosmos.

Emotioneel:
Iedereen heeft een zogenoemd pijnlichaam meestal onbewust. Het is een deel van je waar allerlei pijnlijke, angstige en teleurstellende ervaringen liggen opgeslagen. Deze ervaringen kunnen uit dit leven zijn maar zelfs ook uit vorige levens of uit voorouderlijnen. Ayahuasca kan je in contact brengen met deze pijnpunten evenals met andere trauma’s uit je verleden. Ze kan je er inzicht over geven ,om zo deze stukken te helen. Om je over te kunnen geven aan het proces is een goede veilige setting en begeleiding erg belangrijk. Dit is een setting waar wij voor staan.

Spiritueel:
Inzicht krijgen in je ware zelf, in contact komen met je hogere zelf, en dmv ayahuasca alle “vervuiling” die dit tegenhoudt verwijderen. Zodat je terugkomt bij je ware ZELF
Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat Ayahuasca een helend effect heeft op zogenoemde ‘mental and emotional disorders’, zoals; Depressie, burnout, paniek, angststoornissen. en verslavingen.

Volgens tradities uit de amazone is ayahuasca een plantspirit/ plantenleraar, die verbonden is met moeder aarde. Het is een entheogeen middel, dat diep respect verdient. Het is dus alles behalve een party drug en niet geschikt voor sensatiezoekers.

Wil je meer informatie, voel je vrij om contact op te nemen administratie@beyond-illusion.nl

Ook een ceremonie ervaren? Klik hier om een ceremonie te boeken