Ayahuasca ervaringen

Ayahuasca ervaringen van de deelnemers bij Beyond-Illusionayahuasca ervaringen

Mocht je naar het lezen van deze ervaringen ook interesse hebben deel te nemen aan een ceremonie klik dan hier om een ceremonie te boeken. 

Wil je ook je ervaring achterlaten, wil je deze dan mailen naar info@beyond-illusion.nl

Voor meer recensies kijk op mijn Facebook pagina, of op google


Aan ceremonie deelnemen bij Beyond Illusion geeft mij altijd weer een gevoel van thuiskomen.
Het gevoel dat je welkom bent, de warmte van de begeleiders en de sfeer van de ruimte zelf, geeft je al snel het gevoel dat je je thuis voelt en veilig bent. De ceremonies zelf zijn magisch. De muziek klopt precies bij je proces en is uiteindelijk meer dan muziek. De warme en liefdevolle begeleiders zijn er altijd daar, precies op het moment dat je het nodig hebt. Bij Beyond Illusion voel ik me vrij, krijg ik de ruimte en mag ik zijn wie ik ben. Hier ontdek ik dan ook steeds meer wie ik werkelijk ben. Ga het avontuur aan en start je ontdekkingsreis bij Beyond Illusion.

Martin


Ik kijk terug op een prachtig weekend.. Ik had niet gedacht dat het zoveel met me zou doen. Met in de eerste sessie een aantal inzichten, en in de tweede sessie een nog nooit zo intens gevoelde ontspannenheid. Het is een tijd geleden dat ik mij zo heb ontspannen en mezelf kon zijn. Ik heb weer duidelijk wie ik ben en ik wil dat niet meer uit het vizier verliezen. Het voelt alsof me hart weer open is gaan staan. Ik merk weer energie te hebben om met mijn cliënten te werken en aandacht te besteden aan de mensen die mij dierbaar zijn!

ik wil jou, Marcel en Yvonne nogmaals bedanken. Jullie begeleiding, de setting, de reisgenoten. Het ging tijdens de reis erg gemoedelijk en vond het dan ook erg fijn als één van jullie een kijkje bij me kwam nemen. Het was een fijne omgeving om in te zijn en ergens jammer dat het weekend niet langer duurde om elkaar beter te leren kennen.

Ik wil Yvonne in het speciaal nog een keer bedanken. Ze was erg lief voor me tijdens de ceremonies. Ergens ervoer ik het contact ook wel als intens, het deed wat met me. Ik weet ook nog steeds niet goed waarom dit zo was. Ik weet ook nog niet goed waarom ik moeite had haar aanwezigheid te accepteren in het begin van de reis. Misschien heeft het tijd nodig voor ik erachter kom.

Voor nu, tot ziens en succes in het begeleiden

Annoniem


Inmiddels al diverse reizen gemaakt bij Caroline. Iedere keer een warm welkom en wat voelt het fijn om daar te zijn.
Tijdens mij laatste weekendceremonie zo diep moeten gaan en veel intense pijnen en verdriet moeten verwerken. Zonder de fijne begeleiding van Caroline en Yvonne was het mij alleen niet gelukt, wat hebben we samen hard gewerkt Nu ik de ballast van mij af heb kunnen gooien kan ik verder groeien. Ik ben hen dan ook ongelooflijk dankbaar. Zij hebben een plaatsje in mijn hart gekregen. Jullie zijn kanjers. Dankjewel.

Remco


Nooit gedacht dat ik als rationeel opgevoed persoon de stap zou wagen om een Ayahuasca-ceremonie te gaan doen. Maar hoe loopt het in het leven? Na een aantal ingrijpende levenservaringen kan ik niet anders dan mijn angst, pijn en verdriet te doorleven. Gesprekken met psycholoog en meditatie geven inzicht en rust. Maar toen Beyond illusion op mijn pad kwam voelde ik dat dit een goede stap zou zijn.

In een oud huis in de uiterwaarden bij Arnhem hangt s’morgens om half tien al een bijzonder fijne energie. Prettige, ontspannen ontvangst, kopje thee en goede uitleg over de ceremonie. Dan de ceremonie: met een mooie ritueel, het drinken van de plant-extracten en geleide meditatie begint mijn reis. Ik ben zowel in de uiterlijke- als de innerlijke wereld. Ik merk wat om mijn heen gebeurt om vervolgens diep in mijzelf af te dalen. Een sneltrein van beelden, kleuren, ervaringen. Tijdloos. Veel emotie. Braken. Bergen verdriet. Liefdevolle aanwezigheid van Caroline en Yvonne. Echt contact met mezelf. Mooie muziek. Rustig bijkomen. Wat een reis…

Na een heerlijke maaltijd en nagepraat te hebben met mijn reisgenoten vertrek ik pas om negen uur ‘s avonds. Ik heb veel doorleefd en mooie inzichten gekregen. Hier kan ik voorlopig mee verder, maar ik ben hier nog niet klaar. Een volgende reis zal er zeker komen.

Dank Caroline en Yvonne voor de veiligheid, het vertrouwen en de liefde die ik heb mogen ervaren. Hierdoor heb ik mijn waardevolle reis kunnen maken.

Jan


Een jaar na mijn scheiding en 6 ceremonies verder, voel ik een stevige fundament onder me. Ben rustig, opgeruimd, helder en vertrouwensvol.

Mijn ayahuasca reizen zijn vooral gericht geweest op het verwerken van de scheiding en ontdekken wie ik echt ben. Bij mij geen spirituele openbaringen, eerder hele duidelijke inzichten, die ik gelijk heb kunnen toepassen in mijn nieuwe bestaan.

Met de ervaring en de wijsheid waarmee Caroline de deelnemers begeleidt , vertrouw ik iedere situatie en iedere reis aan haar toe. In combinatie met de liefdevolle medebegeleiders en een top locatie, kan ik van harte Beyond Illusion aan iedereen aanraden.

Susanne


The day after……ik ben nog een beetje, hoe zal ik het zeggen, ja toch wel aan het na-sudderen. Heb net heerlijk in de frisse lucht met de hond gelopen en ben verder blij dat ik niet veel hoef te doen. Heel erg bedankt weer voor de fijne en veilige omgeving en de ontzettend goede begeleiding.

Josefien


Beyond Illusion is een veilige plek waar je meteen thuis voelt dankzij aan de fijne energie van Caroline en Yvonne. Ik heb een ontzettende mooi, ontroerende, compassievol en heftig sessie meegemaakt. Ik heb het licht gezien (soort religieus ervaring), mezelf in andere levens gezien, antwoorden op vragen en revelaties mee gekregen en oude verdriet/angst begrepen en losgelaten. Ik begrijp nu dat ayahuasca één van de beste leraar/therapeut ter wereld is. Je voelt/ziet/hoort wat de probleem is, je begrijpt de oorzaak hiervan en daarna kan je nog loslaten, weg gooien of actie ondernemen. Het is gewoon uniek!

Dank je Caroline en Yvonne voor jullie liefde,

Sonia


Een aantal reizen heb ik mogen maken bij Beyond Illusion, en elke reis was weer een oogopenende ervaring waar Ayahuasca mij een duik liet nemen in een zee van inzichten.

Waar ik tijdens en na mijn reizen constant op terug kon vallen, was de geruststelling dat ik waar nodig kan rekenen op de begeleidende wijsheid van Caroline en Lynn, Mirjam en Yvonne, zelfs wanneer ik er geen bewuste behoefte aan heb. De wetenschap dat zij er juist voor mij zijn wanneer het nodig is geeft mij een veilig gevoel, wat de kwetsbaarheid tijdens het reizen juist iets moois vol potentie en uitdaging maakt, wellicht in plaats van iets oncomfortabels en beangstigends. Ook in mijn donkere momenten waren zij er, zonder patroniserende of “alleswetende” clichés; simpelweg op gelijkwaardige hoogte zijn, van mens tot mens. En dit is precies wat het voor mij zo écht maakt.

Mijn ervaringen met Beyond Illusion zijn voor mij erg waardevol, en ondanks de lichte zenuwen kijk ik echt uit naar mijn toekomstige reizen!

Christian


Mooiste ervaring die ik ooit heb mogen mee maken.
De locatie, setting en sfeer is zo perfect , waardoor je jezelf ook echt in et diepe van onwetendheid durft te laten zakken. Zoveel liefde vanuit Caroline, Mirjam en Lin , en zoveel comfort waardoor je je echt kunt laten gaan.

Ik kan et iedereen aan aanraden!
Als Ayahuasca roept, dan weet je waar je haar kunt vinden! 

Niets anders dan lof voor deze prachtige begeleiding door het paradijs van ons bewustzijn. #beyond-illusion

Liefs Mitch


Mijn eerste keer ayahuasca was begin april bij Beyond-illusion. Ik kwam wat later aan maar dat was geen enkel probleem.
Het was een wat ouder huis op een industrieterrein maar de locatie was geweldig. Ik werd via een vreemd weggetje naar het adres geleid langs de rivier de Rijn in het groen. Vlakbij een rustig meertje en verder alleen maar groene weide en wat bebossing. Een heel fijne plek.
Ik kwam binnen en werd warm verwelkomd door Caroline, ik voelde me gelijk thuis. Na een bakje kruidenthee begonnen we al snel aan het inleidingsritueel waarna we de eerste thee dronken welke even moest inwerken. Niet echt lekker maar ook niet heel vies. Ik kon kiezen tussen een mandarijn, rozijnen en pepermunt om de smaak snel weg te werken.
Na een kwartiertje begonnen we aan de tweede thee en ik wachtte rustig af maar na een uurtje nam ik nog wat thee omdat het nog niet werkte. Toen begon het snel. Ik had geen hallucinaties of beelden maar er gebeurde van alles in me. Mijn perceptie of waarneming leek te veranderen en ik voelde dat ik begon te luisteren naar iets, een bijzondere aanwezigheid van een vrouwelijke energie. Alleen maar liefde, dankbaarheid en ik voelde me onvoorwaardelijk geaccepteerd. Ze heeft me lief en haar liefde voor mij was overweldigend. Dit was zeer intens en ik voelde dat ik met haar communiceerde over mijn leven, over dingen die me overkomen zijn waarvan ik grootste deel ervan niet bewust was. Het was een zeer persoonlijke en intieme ervaring, ze vertelde me zoveel over mijzelf alsof ze mij veel beter kent dan ik mezelf. Nu ben ik twee maanden verder en ze is nog steeds heel dichtbij. De band die ik me bewust werd is er altijd geweest maar nooit zo bewust als nu. Mijn intuïtie is zo intens geworden en alles lijkt steeds meer op zijn plek te vallen. Ik ben gesynchroniseerd met mijn ware ik, mijn ware zelf. Dát is misschien wel de korte samenvatting van een onbeschrijflijk mooie, spirituele ervaring die eigenlijk niet in menselijke taal te beschrijven is. Het is de taal van de ziel, van het hart.
Na deze ervaring heb ik mezelf beloofd deze ervaring zeker opnieuw te beleven. Het heeft me zoveel gebracht en het brengt me nog steeds zo veel. Ayahuasca was voor mij een heel bijzonder cadeau. Een gift zo mooi als het leven zelf.

Alex


Wat ik vooral aan aan jou wil zeggen, Caroline, is dat je in staat bent om werkelijk een gewijde ruimte te creëren. Op het moment dat jij in de cirkel staat, ben je niet meer Caroline maar een sjamaan, een magiër of hoe je het ook noemen wilt. Met de kracht die je hierbij uitstraalt geef je ook richting aan het proces, ongeacht of je nu wel of niet in een eigen stuk zit. Ik vind de naam van je website, beyond illusion, zo treffend, want door je aanwezigheid ben je voor de ziel een richtingaanwijzer. Het is een grote wens van mij om uit het web te komen waar ik in verstrikt ben geraakt en bij jou heb ik het gevoel dat ik in dat opzicht op weg geholpen wordt.

Ik kijk uit naar het Paasweekend.

Liefs van Rosa


Lieve Caroline,

Wow wat een mooie dag 🙏

Mijn lijf heeft gedanst deze ochtend.. En echt ik hoefde niets te doen.. Misschien kom je me ooit nog tegen als buikdanseres 😁

Ik ben nu zo in contact met m’n gevoel, dankbaar, liefdevol 🙏

Dank jullie wel ❤


Ik heb meerdere reizen bij Caroline gedaan. Het voelde gelijk goed, want ik had een half jaar niet meer gereisd, totdat moeder Aya weer op mijn pad kwam. Ik voelde me op dat moment opgesloten in mijzelf. Door de liefdevolle begeleiding, ben ik weer een aantal stappen verder gekomen en nieuwe inzichten gekregen, waar ik Caroline, Mirjam en Yvonne zeer dankbaar voor ben. Na de ceremonie is er altijd een ontspannen sfeer en tijd om bij te komen. Dank jullie wel.


Hi Caroline,
Voor mij was het een diepgaande ervaring waarin ik moeder ayahuasca vroeg me te helpen mijn bronveld te ervaren/benutten.
Mij werd gevraagd om met aandacht bij moeder ayahuasca te blijven, maar net als in het dagelijks bewustzijn schoot ik steeds alle kanten op en mijn reis was dynamisch en het bleek een hele moeilijke opgave. Ik ben voor mijn gevoel wel 40 keer weggeschoten en probeerde steeds weer opnieuw om met mijn aandacht erbij te blijven. Ik heb allerlei mooie inzichten ontvangen tussendoor maar elke keer weer besefte ik dat dit afleidingen waren. Mijn focus, mijn aandacht schoot steeds weer de reis in, naar het volgende avontuur, het volgende afleidingsprogramma. Het leek een programma dat me steeds weg hield bij mijn focus.
Het inzicht dat alles in de buitenwereld een afleiding is, was shocking, verbijsterend.
Alles wat we buiten ons waarnemen houdt ons weg bij ons zelf, ons bronveld, ons scheppingsveld. Wat een mooi inzicht.
Na uren proberen lukte het me eindelijk om bij moeder ayahuasca te blijven, met aandacht………en toen gebeurde er iets wonderlijks.
Ik werd een met de energie, voelde de wijsheid van de energie en zag haar energie met de mijne samenvloeien, ik ben ayahuasca als ik met aandacht bij mijn bronveld, mijn scheppingsveld ben, als ik in contact ben.
Nu, enkele weken later is het wat moeilijker om dit te ervaren, nu ben ik in mijn dagelijks leven aan het oefenen om bij mijn bronveld, mijn scheppingsveld te zijn. Alle aandacht daar op te richten, we scheppen met onze aandacht. Als ik in contact ben voel ik weer dat ik de ayahuasca energie ervaar, dat ik los ben van de matrix en van de mindcontrol. Voorlopig moet ik heel erg bewust mijn aandacht focussen, maar hoop dat het steeds gemakkelijker zal gaan.
Groetjes, Jan


Zaterdag 17 februari heb ik mijn 3e ayahuasca reis gemaakt bij Caroline. Dit keer bij Beyond Illusion op de prachtige locatie in Arnhem, Een hele mooie plek met een fijne, veilige sfeer.
Als ik mijn ervaringen ga vergelijken met een uitje wat ik aan het afpellen ben dan was mijn 1e ervaring in april 2017 met ayahuasca een flinke schil die er af ging. Het is echt ervoor en erna. Mijn tweede ervaring was een schilletje, was prima iets verdieping. Nu heb ik weer een flinke schil eraf kunnen halen. Ik voel rust in me kan daardoor helderder denken en heb meer vertrouwen. Ik ben daar heel dankbaar voor. Ook weet ik dat als het leven mij weer helemaal op gaat slokken of om wat voor reden dan ook ik weer een reis kom maken bij Beyond Illusion. Lieve Caroline en Yvonne dank jullie wel voor de hele liefdevolle en fijne begeleiding.

Xxxxx Josefien


Ik heb Beyond-illusion als heel prettig ervaren. Er hing een comfortabele sfeer in het gebouw en de ceremoniezaal was ongelooflijk mooi aangekleed. Er werd met veel zorg op me gelet en Ayahuasca heeft voor mij ook heel veel betekend. In het verwerken van bepaalde problemen vooral. Daarnaast sta ik ook een stuk positiever in het leven sinds de ceremonie. Het was ook mijn eerste ceremonie namelijk. Al met al, een hele fijne ervaring.

Nogmaals dankjulliewel!
Met vriendelijke groet,

Juriën de Graaf


Beyond-Illusion heb ik ervaren als een prachtige, oordeel vrije plek. Een prachtige locatie met een huiselijke sfeer.

Vanaf het moment dat je binnenkomt voel je je welkom. Je beland toch in een grote groep mensen die je (nog) niet kent. Door de liefdevolle begeleiding en het gevoel dat je echt compleet jezelf mag zijn heb je alle tijd om diep in proces met jezelf te gaan.

De ceremonieruimte is in 1 woord prachtig en straalt rust en een krachtige positieve energie uit.

Ik ben een persoon die het soms nogal lastig vind om me compleet over te geven, maar door de liefdevolle begeleiding die ik ontvang gaat dat steeds beter. Ik durf te gaan voor mijn dromen en vind de kracht nu in mijzelf. Iets waar ik jaren naar op zoek was.

Ik blijf dan ook zeker terug komen en raad iedereen aan om ook eens op deze mooie locatie in Arnhem te komen

Liefs Rowan


Op zaterdag 17 februari heb ik met groot genoegen een heerlijke reis mee mogen maken bij Beyond-Illusion.
Het was mijn 2e Ayahuasca ervaring en ook zeker niet de laatste. Wat was het weer geweldig en wat is het resultaat weer bijzonder.
Over Beyond-Illusion ben ik erg te spreken en ik weet ook zeker dat ik hier in de toekomst mijn volgende reizen zal beleven.
De locatie en de professionele en zeer prettige begeleiding is hierin doorslaggevend. Daarnaast lijkt overal over nagedacht te zijn.
Caroline en Yvonne bedankt voor deze fantastische dag en ik hoop tot snel!

Pascal Mandemaker


Ik ben een ervaren reiziger en ben onder meer in Peru geweest en heb daar de nodige ceremonies ondergaan.

Bij Beyond Illusion heb ik een fantastisch Ayahuasca weekend (1e weekend januari 2018)met twee reizen mogen ervaren en Caroline ceremonieleidster was en zij was meer dan dat. Caroline is gewoon een op en top ceremonie leidster waarbij je je direct veilig en vertrouwd voelt. De integriteit staat bij Caroline voorop en staat buiten alle twijfel. Ik vind haar gewoon top. Ze is er op de momenten dat je haar nodig hebt tijdens je proces en dat voelt zo goed. Naast haar uitmuntende kwaliteit als ceremonieleidster is ze een meester in het sjamanisme. Je voelt bij haar dat ze weet wat een sjamanistische ceremonie is en ze voegt de daad bij het woord. De muziek, de live trommels, de heerlijke smudge en de prachtige ceremonie ruimte die werkelijk waar een heerlijke zachte energie afgeeft waarin je je heerlijk in en bij voelt. Daarnaast is de begeleiding van haar gewoon super.

Mijn proces de eerste avond was er een van uitersten. Na het eerste glaasje Ayahuasca zat ik heel snel in mijn reis. Kleuren zo mooi en beelden zo helder wisselden zich af. Ik voelde mij bevoorrecht dat ik dit mocht beleven. Naarmate de reis vorderde en de tweede ronde naderde werd ik beroerd/ misselijk van de beelden die ik te zien kreeg. Toch nam ik mijn tweede glaasje welke met veel moeite binnen bleef. In dit tweede gedeelte werd mij steeds duidelijker wat er van mij werd verlangd. Echter ik durfde de confrontatie niet aan en verzette mij hevig. Dit alles had tot gevolg dat ik nog misselijker werd. Moeder Ayahuasca liet nogmaals zien dat ik me moest overgeven en dat ik hetgeen zij liet zien moest aanschouwen en omarmen hetgeen ik niet aandurfde. De rest van mijn reis bleef ik lang misselijk met de wetenschap dat ik ergens voor weg liep. Na een 6-7 uur was mijn reis grotendeels ten einde. Ik probeerde nog wat te eten maar dat ging niet en ik ben mijn bedje weer ingegaan en heb tot de volgende ochtend nog “ gereisd”. Zaterdagmorgen bij het scharen voelde ik al dat het vanavond wel eens heftig kon worden. Best wel zenuwachtig ging ik aan het eind van de dag mijn 2e ceremonie in. Ik dronk mijn glaasje Ayahuasca en binnen 5-10 minuten zat ik in mijn reis. Ik knalde erin en zat gelijk bij het stuk waar ik de vorige avond voor weg liep. Ik kon er dus echt niet onderuit en dat maakte Moeder Ayahuasca mij ook nog eens duidelijk. Ik bleef mij echter verzetten tot het tweede glaasje. Na mijn tweede glaasje en de opzwepende muziek werd ik misselijk en kreeg ik het erg benauwd. Na een lange worsteling en het nodige verzet was ik zo moe van het vechten dat ik mij overgaf. In mijn reis zag ik dat ik aan het verdrinken was en dat ik naar adem snakte. Dit kwam overeen met mijn dagelijks leven waarbij ik door iedereen wordt opgeëist en daardoor heb ik geen ruimte voor mezelf wat ontzettend verstikkend werkt. Nu 6 weken na mijn reizen heb ik een aantal knopen doorgehakt. Bepaalde dingen doe ik niet meer, als het me teveel wordt zeg ik het, komen er nieuwe dingen op mijn pad dan kijk ik goed voordat ik ja zeg. Met andere woorden ik kom meer voor mezelf op en durf nee te zeggen. Het gevolg is dan ook ik heb meer ruimte, veel meer rust en doe datgene wat mij energie geeft en geef grenzen aan. Ik voel me op dit vlak als herboren. Wat is het fijn dat je datgene kunt doen waar jij tijd voor hebt. Ik ben zo blij met mijn nieuwe ik welke ik heb ontdekt in een veilige setting bij Beyond Illusion.

Ik ben ontzettend dankbaar en ben blij dat ik op aanraden van een medereiziger de ceremonies bij Beyond Illusion heb gedaan. Ik kan een ieder aanraden als hij of zij er klaar voor is te reizen bij Beyond Illusion onder leiding van Caroline.

Caroline nogmaals dank en tot de volgende ceremonie die ik zeker bij jou ga doen.

Hartengroet Johan Huver


Ja het was nogal heftig met sommige familie leden ,op een gegeven moment lag ik op mijn eigen sterfbed dit is mij het sterkst bij gebleven ik werd helemaal koud en stijf allemaal mensen om mij heen die belangrijk voor mij waren ook mijn oudste broer op wiens begrafenis ik niet ben geweest door omstandigheden maar ook vanwege heftige conflicten.
Later werd ik door jou Carolien geholpen toen je vroeg;Wie is de waarnemer ,ja dat was ikzelf toen begreep ik dat ik alsnog op de begrafenis van mijn broer was en was er ook vergeving.
Er was ook wel veel braken en dat luchte op.
Ja het was echt goed dat dit allemaal eruit gekomen is.
Het was niet echt gezellig maar wel een verlossing ik moest er gewoon doorheen en dat is gebeurd

Dank je wel Carolien en Miriam voor de liefdevolle en fijne begeleiding
Aad


Lieve Caroline,

Het was fijn om de ceremonie met jou en op jou bijzondere plek te mogen doen. Alle energie voelde goed voor mij. Inmiddels een week verder, en wat voor een week. Het is teveel om op te noemen. Mijn mist is weg, ik stroom weer. En alles stroomt mee. Ik krijg heel veel van het Universum. Ze zorgt, zoals altijd, goed voor me. Mezelf weer terug en daarmee mijn energie. Heel blij mee en heel dankbaar voor dit.
Ik heb mijn innerlijk kind lief, ik zal ze geven wat ze nodig heeft.

Dank voor je mooie zijn, je tijd, je aandacht, de gesprekken en je hele fijne plek.
Liefs E.


Afgelopen zaterdag mijn 21ste reis gemaakt waarvan dit mijn 1ste reis was bij Beyond Illusion. Ik vond het een heerlijke ervaring. De ruimte is hartstikke knus en prettig en de begeleiding was ook heel erg fijn. De sfeer was heel relaxed en ook na afloop hebben we nog heel relaxed en ieder op zijn eigen wijze en tempo na kunnen genieten van de prachtige ceremonie. De muziek die Carolien heeft gedraaid was prachtig. Ik kom absoluut en zeker weer terug bij Carolien. Dankjewel voor de fijne liefdevolle ervaring!

Heel veel liefs
Groetjes
Riek


Ik heb al vele reizen onder begeleiding van Caroline mogen maken. Zo ook afgelopen zondag. Caroline heeft een bijzonder invoelend vermogen en dat uit zich prachtig in haar begeleiding. Ze heeft me afgelopen zondag, samen met Yvonne, door een lastig stuk heen getrommeld. De trillingen wisten mij te bevrijden. Prachtig! Caroline is voor mij een sjamaan die Moeder Ayahuasca middels haar eigen authentieke zelf naar buiten brengt en dat is voelbaar in haar ceremonies. Het is voelbaar in de muziek die ze draait, de instrumenten die ze gebruikt en de woorden die ze me toespreekt tijdens de reis. Dank je wel lieve Caroline voor je mooie begeleidingen en dat er nog maar vele mogen volgen! <3


Bij Beyond-illusion werd ik warm ontvangen. Mijn 1ste ervaring was een privé ceremonie. Dat heel goed is bevallen. Voor mijn 2de reis heb ik voor een groep ceremonie gekozen. Ook hier was er voor iedereen aandacht. Caroline is een warm lief persoon. Er is geen haast ze stelt je op je gemak. En helpt je samen met moeder Ayahuasca tijdens je reis en daarna. Er is bij mij al wat meer rust en tevredenheid. Ik weet niet wanneer mijn volgende reis zal zijn. Maar deze doe ik graag weer bij Caroline Spekle.
Dank u Caroline en natuurlijk Ayahuasca voor 2 mooie ceremonies.


Mijn Ayahuasca ervaringen

Iets meer dan twee jaar geleden, 7 september 2015 om precies te zijn, maakte ik voor het eerste kennis met Ayahuasca. Ik denk dat Aya al een jaar of 6 voorbij kwam maar het mij aan de middelen en mogelijkheden ontbrak om gehoor te kunnen geven aan haar roep. De laatste keer dat ze weer voorbij kwam was in een boek dat ik had geleend. Uit frustratie heb ik heb boek op mijn schoot geworpen en uitgeroepen naar het universum: ja ik wil dit maar help me dan om dit mogelijk te maken! Daarna ging ik verder rustig met lezen, niet wetende dat die deur slechts een maand later al open zou gaan.

De mogelijkheid bood zich aan en die greep ik met handen en voeten vast. Daags voor de ceremonie van 1 dag voelde ik dat ik weer weg zakte in enorme vermoeidheid. Een volgende burn out diende zich aan. Enigszins ontredderd dacht ik dit komt wel heel erg slecht uit nu. Om daarna het maar te laten voor wat het was. Zonder al te hoge verwachtingen reisde ik met de trein naar Beekbergen om deel te nemen aan de ceremonie, de vermoeidheid als een zware last mee dragend. Vlak voordat we naar de ceremonieruimte gingen stak een andere heel vervelende kwaal de kop op; acute oorontsteking. Met lood in mijn schoenen ging ik de ceremonie in.

Aangezien ik geen enkele verwachting had ging ik er heel open in met de intentie: met onvoorwaardelijk liefde geef ik me over aan de ervaring van de Ayahuasca. Een fijne intentie die ik elke keer voor mezelf herhaalde als ik merkte dat mijn ego de kop op stak met allerlei oordelen. Ik zag heel veel kleuren en patronen en kon me daar helemaal aan overgeven. Wat me het meeste is bij gebleven van deze eerste ervaring is het contact met de Bron, mijn Hogere Zelf, de Liefde. Ik werd zo enorm welkom geheten dat het eerste deel van de reis voornamelijk in een bliss toestand verliep. Ook ervoer ik enorm veel energetische bewegingen in mijn bekkengebied, baarmoeder. Ik heb daar veel schade opgelopen, zowel fysiek als energetisch. Ook kreeg ik bevestiging op mijn keuzes die ik heb gemaakt betreffende mijn familie. Om zelf verder te kunnen groeien, mijn potentieel weer naar boven te kunnen halen heb ik de juiste keuzes gemaakt voor mijzelf. Tijdens de reis werd ik ook weer herinnerd aan het Priesteressenschap wat ik in dit leven heb gedaan, en in vorige levens. Het is tijd om weer stappen te zetten op dat pad.

In het tweede gedeelte van de reis maakte ik contact met mijn verdriet. Iets wat ik vaak wegstop, niet volledig wil voelen omdat ik bang was dat ik niet meer op eigen kracht uit die diepe put zou kunnen komen. Ik ben tot op de bodem gegaan met mijn verdriet en heb mogen ervaren dat ik tot de allerdiepste laag kan gaan zonder mezelf te verliezen in gedachten die destructief zijn.

Op deze eerste reis heb ik maanden kunnen teren. Weken lang heb ik me zo energiek gevoeld, ik kon alles aan. Om dat te testen heb ik de nodige uitdagingen op mijn pad gehad, confrontatie met mijn familie, andere persoonlijke omstandigheden, die mij zonder de kracht van deze eerste Ayahuasca reis ongetwijfeld gevloerd hadden. Als ik nu in emotioneel zwaar weer terecht kom dan kan ik die emoties voelen, doorleven, en daarna weer heel krachtig in mijn energie staan om er mee te dealen. De burn out heb ik in die reis de deur gewezen. De acute oorontstekingen die soms 4 tot 5 keer per week de kop opstaken, zijn voorbij.

In de afgelopen twee jaar heb ik regelmatig gereisd. Waarvan heel veel reizen begeleid door Caroline Spekle. Elke ervaring is weer anders. Alsof ik alle aspecten van het reizen mag verkennen. Van volledig overgave tot weerstand, van hele diepe inzichten tijdens het reizen, of kort erna tot ik heb geen idee wat ik heb ontvangen en dan vallen die inzichten in verloop van tijd na de reis.
Ik ben er een mooier, completer mens van geworden. Een stevige en liefdevolle baken voor mijn dochter. Met de wetenschap dat er nog zo veel meer te ontdekken is en dat ik dus voorlopig nog niet uitgereisd ben.
Debbie


 Mooie lokatie, warme begeleiding, prachtige muziek, ik voelde me erg op mijn gemak en heb een mooie, bijzondere reis gehad. Bedankt Caroline en Elco!

Myra


Mooie locatie. Fijne prettige ervaring. En goede professionele begeleiding. Een aanrader.. Ik ga er zeker nog vaker komen.

Jeroen


Caroline is altijd lief en super zorgzaam. Weet je ook goed te raken met de juiste woorden voor, tijdens en na de ceremonie. Zij heeft een super keuze in mooie muziek en altijd liefdevolle begeleiders in haar team. 💖

Belinda


Mocht je naar het lezen van deze ervaringen ook interesse hebben deel te nemen aan een ceremonie klik dan hier om een ceremonie te boeken. 

Wil je ook je ervaring achterlaten, wil je deze dan mailen naar info@beyond-illusion.nl

Voor meer recensies kijk op mijn Facebook pagina